Máte rádi dřevěné dekorace? Zkuste originály z Krkonoš!

článek je inzerce, nejde o historický text
Pomalu se blíží Halloweeen, dušičky a následně i Vánoce, což každoročně způsobí záplavu nejrůznějších dřevěných dekorací v každém obchodu či supermarketu. Pokud ale hledáte místo nudné uniformity vyrobené někde ve vzdálených zemích český originál, tak se podívejte na nabídku ateliéru Hapík.

Značka Hapík se představuje

Dobrý den. Jmenuji se Petr Kadlík a výrobky s logem Hapík jsou moje dílo. Neprodávám věci, hromadně vyráběné anonymními lidmi kdesi v daleké Asii, vše naopak osobně vyrábím v Krkonoších. Nevyrábím věci, které kopírují vzhled konkurence nebo vykrádají motivy z úspěšných filmů, počítačových hry nebo knih. Také nemám v nabídce stovky položek, které jsou jedna jako druhá.

Místo toho raději pomalu vymýšlím různé věci, z nichž každá je originál, který nikde jinde neuvidíte a nekoupíte. Jen takové udělají největší radost jak vám, tak i mě.

A to je jedním z cílů mé tvorby ze dřeva. Zvlášť v téhle době přece každý potřebují něco, co ho udělá trošku šťastnějším. Něco, díky čemu může být alespoň trošku „happy“. A právě z této potřeby vzniklo počeštěním onoho známého anglického slova jméno „Hapík“.

Pojďte si hrát

Koupit si originální dekoraci do bytu vám jistě může udělat radost. Tím to ale nemusí končit, radost a zábava tím může naopak začít. Může tím začít Vaše kreativní fáze, kdy z originálu „od Hapíka“ uděláte absolutní unikát od vás!

Máte doma děti? Vezměte pastelky, fixy, vodovky nebo klidně prstové barvy a pojďte si „dřevo z Krkonoš“ vybarvit a namalovat! Jistě vznikne něco krásného a s celou rodinou si užijete spoustu zábavy.

Nebo chcete sladit originální vzhled mých výrobků s výzdobou vašeho bytu? Ale jistě, vezměte třeba tempery, akrylové barvy nebo rovnou barvy ve spreji a hurá do toho!

Klidně si namalujte oranžového halloweenského netopýra, zelenou pokladničku ve tvaru mince nebo růžovou podkovu pro štěstí. Pokud se vám to tak líbí, tak bude výsledek jistě úžasný a navíc absolutně originální.

Ale k barvení Vás samozřejmě nic nenutí. Dnes se mnoho dekorací vyrábí z obyčejné odpadní dřevotřísky a vzhled pak musí zachraňovat barva. Já ale vše vyrábím z kvalitní překližky, které krásný vzhled dala už sama příroda.

Vše proto můžete klidně v původní barvě čistého dřeva a jen se kochat tím, co dokáže příroda. Můžete také použít čirý lak, mořidlo, lazuru či vosk. Čisté dřevo vám dává neomezený prostor pro váš vkus a fantazii.

Řekněte si, pokud chcete něco upravit

Líbí se vám podkova s koněm pro štěstí, ale chtěli byste, aby měl kůň hlavu otočenou na druhou stranu? Chcete dřevěného anděla ve dvojnásobné velikosti? Chcete kulatou dřevěnou pokladničku vyrobit s logem vaší firmy?

Nebojte se mě o to požádat. Vše se vyrábí na základě vaší objednávky a je to proto možné téměř libovolně upravit a přizpůsobit Vašemu přání.

Při objednávce na www.hapik.cz totiž skutečně platí ono známé „Náš zákazník, náš pán“.



Článek není historický text a informace v něm uvedené nemusí vyjadřovat názory redakce.


témata článku:
datum vydání:
20. října 2023


 

Líbí se Vám naše původní historické články? Sledujte nás na Facebooku nebo pomocí RSS kanálu!




Všechny historické články jsou 100% reálné! Zveřejňujeme je tak, jak byly napsány v době původního vydání.
V historických článcích nejsou prováděny žádné jazykové úpravy podle dnešního pravopisu.

Námi vydávané historické texty, fotografie a obrázky pocházejí z právně volných zdrojů.

Upozorňujeme, že na naši digitalizaci historických zdrojů a kolorování fotografií se již autorská ochrana vztahuje!
Pokud od nás chcete nějaký obsah přebírat, tak nás prosím nejdříve kontaktujte pro domluvení podmínek. Děkujeme za pochopení.

© 2011 - 2024 Bejvávalo.cz
ISSN 2570-690X

Magazín Bejvávalo.cz je již od počátů svého fungování v roce 2011 provozován
na originálním redakčním systému z dílny Perpetum web design.