Články na téma: VEPŘOVÉ

Tématu „vepřové“ odpovídá celkem 69 článků, zobrazena 6. strana výsledků:


Trik starých mistrů řezníků na ideální barvu klobásy: Udíte si vlastní domácí klobásy? Pokud chcete u…

Trik starých mistrů řezníků na ideální barvu klobásy

21. 07. 2020: Udíte si vlastní domácí klobásy? Pokud chcete u klobás dosáhnou kromě báječné chuti i jejich krásnou barvu,…
Řeznické noviny - 1913, autor neuveden.
Jídla, která dokáží změnit lidskou povahu: Zajímá vás, jaké potraviny dokáží ovlivnit…

Jídla, která dokáží změnit lidskou povahu

25. 07. 2020: Zajímá vás, jaké potraviny dokáží ovlivnit chování lidí a změní je na odvážné, divoké, hloupé nebo…
Česká hospodyně - 1907, autor neuveden.
Co může znamenat zvýšený zájem o koňské maso: Máte rádi koňské maso, nebo se vám naopak…

Co může znamenat zvýšený zájem o koňské maso

témata: 1905, maso, koně, peníze
21. 08. 2020: Máte rádi koňské maso, nebo se vám naopak představa konzumace koniny hnusí? Článek z roku 1905 vám prozradí,…
Pozor - 1905, autor neuveden.
Rok 1906: Recept na dokonalé uzené maso podle našich prababiček: Máte rádi uzené maso a rádi byste ochutnali, jak…

Rok 1906: Recept na dokonalé uzené maso podle našich prababiček

11. 11. 2020: Máte rádi uzené maso a rádi byste ochutnali, jak se připravovalo před více jak sto lety? Zkuste si ho připravit…
Česká hospodyně - 1906, autor neuveden.
Jak vědci už před 100 lety vyráběli umělé maso?: Snaha vědců laboratorně vyrobit plnohodnotnou…

Jak vědci už před 100 lety vyráběli umělé maso?

témata: 1917, maso, laboratoř
24. 02. 2019: Snaha vědců laboratorně vyrobit plnohodnotnou náhradu masa vhodného k jídlu je starší, než si možná myslíte.…
Česká hospodyně 1917, autor neuveden.
15 receptů našich prababiček na sladké i slané bramborové koláče: Cena brambor sice pomalu stoupá, ale stále je to…

15 receptů našich prababiček na sladké i slané bramborové koláče

07. 04. 2019: Cena brambor sice pomalu stoupá, ale stále je to cenově velmi dostupná a nezastupitelná surovina. Recepty z roku 1880…
Úprava jídel zemákových 1880, autorka Hanna Dumková.
Šminky a líčení v dávné i nedávné historii: Jak se ženy líčily v dávné minulosti a jaké do…

Šminky a líčení v dávné i nedávné historii

28. 05. 2019: Jak se ženy líčily v dávné minulosti a jaké do bylo za dob našich prababiček? To vám prozradí článek z roku…
Eva 1914, autor neuveden.
Zapomenuté recepty na bramorové jitrnice: Máte rádi jitrnice a chtěli byste je ochutnat v…

Zapomenuté recepty na bramorové jitrnice

17. 08. 2019: Máte rádi jitrnice a chtěli byste je ochutnat v méně známé podobě? Zkuste si připravit výborné bramborové…
Úprava jídel zemákových 1880, autorka Hanna Dumková.
Hovězí polévky: recepty na dokonalé zavářky podle našich prababiček: Máte rádi poctivou domácí polévku s dokonalou…

Hovězí polévky: recepty na dokonalé zavářky podle našich prababiček

03. 09. 2019: Máte rádi poctivou domácí polévku s dokonalou zavářkou? Máme pro vás recepty z roku 1911 na zavářky, podle…
Česká hospodyně 1911, autor neuveden.
Zapomenuté recepty na bramborové kotlety: Máte rádi brabory a rádi zkoušíte něco nového…

Zapomenuté recepty na bramborové kotlety

témata: 1880, recepty, brambory
13. 12. 2019: Máte rádi brabory a rádi zkoušíte něco nového, respektive zapomenutého? Zkuste kotlety, které nejsou z masa jak…
Úprava jídel zemákových 1880, autorka Hana Dumková.
Články na téma „vepřové“ (celkem 69):
Listování: předcházející  | 3 | 4 | 5 [ 6 ]  7 další
Celkem 7 stránek, zobrazit první nebo poslední stránku.