Vše pro Vaše bezpečí – dveře, kování, montáž od BEZPECAKY.CZ (PR)

článek je inzerce, nejde o historický text
Pocit bezpečí si nejčastěji spojujeme s našimi domovy. Proto neseme velmi špatně, pokud je naše soukromí narušeno. Domov a vše, co je nám drahé, lze však účinně chránit – na Bezpecaky.cz najdete kompletní sortiment bezpečnostních dveří, bezpečnostního kování, cylindrických vložek, visacích zámků a petlic. Navíc si můžete být jistí, že jako řemeslníci nenabízíme jen jména značek, ale své zboží i dobře známe. Námi nabízené produkty vám i odborně namontujeme.

Bezpečnostní dveře

Věděli jste, že bezpečnostní dveře vás nechrání jen před zloději? Mohou vás účinně ochránit i před šířením kouře a požáru. Také zvukově a tepelně izolují.

Dá se tedy říci, že kromě bezpečí se postarají i o váš klid a pohodlí. Jejich primárním účelem je ale samozřejmě ochrana před zloději a dalšími „nezvanými hosty“, na které působí i psychologicky. Věděli jste, že bezpečnostní dveře snižují pravděpodobnost vykradení domácnosti až o 80 %?

Bezpečnostní dveře do bytu, domu i sklepa od českého výrobce

V našem sortimentu najdete bezpečnostní dveře do bytu, domu i sklepa.

Naší srdcovkou jsou vysoce kvalitní bezpečnostní dveře českého výrobce NEXT v bezpečnostní třídě 3 a 4, které pro vás máme připravené v opravdu široké škále dekorů a povrchů – vybírat můžete mezi bezpečnostními dveřmi laminátovými (v nabídce máme i vysoce odolné tvrzené lamináty H-DEX), dýhovanými, lakovanými či dveřmi s dřevěným kazetovým povrchem.

Na eshopu bezpecaky.cz si můžete vytvořit předběžnou kalkulaci na vybrané dveře

Náš eshop – bezpecaky.cz – vám nabízí jedinečnou možnost si zpracovat předběžnou cenovou nabídku na dveře přesně dle vašeho výběru. Vyberete si povrch dveří, odkliknete, zda chcete dveře se zárubní nebo bez, popřípadě dodáte další detaily a eshop vám vypočte cenu pro vaši reálnou představu, v jaké cenové hladině se s vybranými dveřmi pohybujete. Každou zadanou objednávku kompletně ověřujeme a doplňujeme se zákazníkem telefonicky. Nemusíte se bát, že byste na něco zapomněli nebo udělali nějaký „přešlap“ – všechno si pěkně zkontrolujeme s vámi. Při telefonické konzultaci si s vámi ještě určíme, jak chcete mít dveře orientované, jaký jste si vybrali třeba odstín lakovaného povrchu, zda potřebujete ke dveřím doplňky apod.

K bezpečnostním dveřím patří odpovídající doplňky

Dveřní doplňky jsou nedílnou součástí dveří a každého bezpečnostního systému. Vaše dveře vybavíme bezpečnostní klikou a cylindrickou vložkou odpovídající bezpečnostní třídy. Dbáme na to, aby všechny tyto bezpečnostní prvky, převážně od českých výrobců, splňovaly přísná kritéria a disponovaly příslušnými atesty. Pokud si s výběrem ke konkrétním dveřím nevíte rady, nelamte si s tím hlavu a zavolejte nám nebo nás rovnou navštivte v našem showroomu na Praze 4. Dejte do navigace „Libušská 1049 / 198“ a jste na té nejlepší adrese pro bezpečnostní systémy.

Poradit si umíme s každým „zadáním“ od našich zákazníků, a proto máme v sortimentu i bezpečnostní prvky, které chrání druhotný majetek – co se tím myslí? Zejména bezpečnostní petlice na vrata a dveře. Ač se to nezdá, i tyto produkty musí splňovat přísná kritéria. Povrchová úprava musí chránit před nepřízní počasí – petlice tak bývají zpravidla galvanicky pokovené nebo pozinkované. Před přeřezáním je chrání povrchové cementování a zinkování. Díky petlicím ABUS a TOKOZ můžete chránit své zahradní domky, sklepy, zabezpečit vrata aj.

Už máte v zabezpečení své domácnosti jasno? Těšíme se na vaši návštěvu!



Článek není historický text a informace v něm uvedené nemusí vyjadřovat názory redakce.


datum vydání:
10. června 2020


 

Líbí se Vám naše původní historické články? Sledujte nás na Facebooku nebo pomocí RSS kanálu!




Všechny historické články jsou 100% reálné! Zveřejňujeme je tak, jak byly napsány v době původního vydání.
V historických článcích nejsou prováděny žádné jazykové úpravy podle dnešního pravopisu.

Námi vydávané historické texty, fotografie a obrázky pocházejí z právně volných zdrojů.

Upozorňujeme, že na naši digitalizaci historických zdrojů a kolorování fotografií se již autorská ochrana vztahuje!
Pokud od nás chcete nějaký obsah přebírat, tak nás prosím nejdříve kontaktujte pro domluvení podmínek. Děkujeme za pochopení.

© 2011 - 2024 Bejvávalo.cz
ISSN 2570-690X

Magazín Bejvávalo.cz je již od počátů svého fungování v roce 2011 provozován
na originálním redakčním systému z dílny Perpetum web design.