Články na téma: HOVĚZÍ
Tématu „hovězí“ odpovídá celkem 116 článků, zobrazena 4. strana výsledků:
Dokonalá prezentace jídla podle našich prababiček aneb krásné jídlo chutná nejlépe
03. 08. 2020: Dáváte si při vaření pozor, aby podávané jídlo vypadalo co nejlépe? V tom případě by se vám určitě mohly…
Česká hospodyně - 1905, autor neuveden.Historické recepty na dorty a koláče z doby našich prababiček a jídelníček na celý týden
04. 04. 2018: Dali byste si ořechový dort, čokoládový dort, bramborový dort, chlebový dort, kvasnicová kolečka a další…
Hvězda čsl. paní a dívek 1929, autor neuveden.Rok 1912: Výsledek prvních testů dlouhodobého skladování mraženého hovězího masa
31. 03. 2021: Dnes pokládáme hluboce zmrazené maso za zcela běžnou věc. Před sto lety to byla ale novinka, vyžadující…
Řeznické noviny - 1912, autor neuveden.Recepty našich prababiček na sladké i slané jídlo z brambor a k tomu jídelníček na celý týden
28. 02. 2018: Brambory jsou důležitá, ale někdy podceňovaná surovina. Přinášíme vám recepty na sladká i slaná jídla,…
Hvězda čsl. paní a dívek 1929, autor neuveden.První jídla nejmenších dětí za časů našich prababiček: moučníky, sekaná nebo víno
03. 10. 2019: Zajímá vás, jaká strava se v roce 1913 doporučovala jako první jídlo pro nejmenší děti po konci kojení? A kdy…
Česká hospodyně 1913, autor neuveden.Historický jídelníček na celý týden a k tomu zapomenuté masové i ovocné recepty našich prababiček
10. 10. 2018: Hledáte inspiraci na vaření? Koukněte na jídelníček obědů a večeří na celý týden z roku 1929, nebo rovnou…
Hvězda čsl. paní a dívek 1929, autor neuveden.Recepty na nakládaná rajčata i sladké koláče z doby našich prababiček a k tomu retro jídelníček na celý týden
13. 06. 2018: Jak nakládaly naše prababičky rajčata, dělaly zavařeninu nebo pekly sladké hubinky nebo koláče? To se spolu s…
Hvězda čsl. paní a dívek 1929, autor neuveden.Jak rychle člověk tráví jídlo a jak to ovlivňuje alkohol
20. 03. 2019: Má na rychlost trávení potravin vliv, když si dáte k obědu pivo nebo nějaký jiný alkohol? A jaké jídlo se…
Česká hospodyně 1910, autor neuveden.Rok 1894: Recepty na poctivé polévky z doby našich prababiček
02. 05. 2021: Milujete kvalitní domácí polévky? Ochutnejte, jak kdysi například krupkovou, zelnou, hrachovou nebo rybí polévku…
Česká kuchařka 1894, autorka Marie Axamitová.Články na téma „hovězí“ (celkem 116):
Listování: předcházející | 2 | 3 [ 4 ] 5 | 6 | další
Celkem 12 stránek, zobrazit první nebo poslední stránku.
Listování: předcházející | 2 | 3 [ 4 ] 5 | 6 | další
Celkem 12 stránek, zobrazit první nebo poslední stránku.