Články na téma: MASO

Tématu „maso“ odpovídá celkem 202 článků, zobrazena 4. strana výsledků:


Rok 1910: Odhalené podvody na jatkách v Holešovicích: Zajímá vás, jak se dá na jatkách podvádět…

Rok 1910: Odhalené podvody na jatkách v Holešovicích

témata: 1910, jatka, podvod, maso
06. 04. 2021: Zajímá vás, jak se dá na jatkách podvádět pomocí soli? Nebo co se tam někdy děje se sádlem? Dozvíte se to v…
Řeznické noviny - 1910, autor neuveden.
Recepty na dvacet různých omáček k hovězímu masu z dob našich prababiček: Jíte rádi omáčky? Zkuste některý z dvaceti…

Recepty na dvacet různých omáček k hovězímu masu z dob našich prababiček

09. 03. 2019: Jíte rádi omáčky? Zkuste některý z dvaceti receptů na omáčky k hovězímu masu z roku 1894.
Česká kuchařka 1894, autor Marie Axamitová.
Mouka v uzeninách: takhle kdysi snižování kvality masných výrobků začalo: Vadí vám, že je v některých uzeninách pomalu…

Mouka v uzeninách: takhle kdysi snižování kvality masných výrobků začalo

témata: 1913, maso, uzeniny, kvalita
14. 06. 2020: Vadí vám, že je v některých uzeninách pomalu více mouky než masa? Podobné snahy zlevnit výrobu uzenin na úkor…
Řeznické noviny - 1913, autor neuveden.
Proč se naši předci bránili dovozu masa z Argentiny?: Maso z Argentiny mnozí lidé pokládají za jedno z…

Proč se naši předci bránili dovozu masa z Argentiny?

témata: 1910, maso, dovoz, trh, argentina
14. 07. 2020: Maso z Argentiny mnozí lidé pokládají za jedno z nejlepších na světě a rádi si za něj připlatí vyšší cenu.…
Řeznické noviny - 1910, autor neuveden.
Historický recept na dokonalé naložení a uzení vepřového masa : Milujete poctivě připravené uzené maso? Zkuste…

Historický recept na dokonalé naložení a uzení vepřového masa

23. 01. 2020: Milujete poctivě připravené uzené maso? Zkuste si ho sami připravit podle receptu z roku 1904, podle kterého se…
Česká hospodyně 1904, autor neuveden.
Recepty na hovězí jazyk podle našich prababiček: Máte rádi hovězí maso? Zkuste si připravit…

Recepty na hovězí jazyk podle našich prababiček

27. 09. 2018: Máte rádi hovězí maso? Zkuste si připravit hovězí jazyk podle jednoho z mnoha našich historických receptů z roku…
Česká kuchařka 1894, autorka Marie Axamitová.
Chléb s masovou náplní, pochoutka z dob našich prababiček: Jíte rádi pečivo a maso? Nabízíme vám možnost…

Chléb s masovou náplní, pochoutka z dob našich prababiček

15. 03. 2020: Jíte rádi pečivo a maso? Nabízíme vám možnost, jak to spojit dohromady. Zkuste si upéct plněný chléb nebo…
Výroba jemného uzenářského zboží - 1910, autor Rudolf Řehák.
Rok 1912: Výsledek prvních testů dlouhodobého skladování mraženého hovězího masa: Dnes pokládáme hluboce zmrazené maso za zcela…

Rok 1912: Výsledek prvních testů dlouhodobého skladování mraženého hovězího masa

31. 03. 2021: Dnes pokládáme hluboce zmrazené maso za zcela běžnou věc. Před sto lety to byla ale novinka, vyžadující…
Řeznické noviny - 1912, autor neuveden.
Historický recept na skvělé moravské klobásy od našich prababiček: Dáte si rádi dobré klobásy? Máme pro vás…

Historický recept na skvělé moravské klobásy od našich prababiček

23. 03. 2019: Dáte si rádi dobré klobásy? Máme pro vás recept na pravé moravské klobásy z roku 1909.
Česká hospodyně 1909, autor neuveden.
Rok 1908: Kvůli falšování masa a neskutečné špíně skončil řezník z Hradčan ve vězení: Někteří lidé si myslí, že „dříve bylo…

Rok 1908: Kvůli falšování masa a neskutečné špíně skončil řezník z Hradčan ve vězení

20. 07. 2023: Někteří lidé si myslí, že „dříve bylo všechno lepší“. A to včetně potravin, kdy byla vysoká kvalita masa…
Řeznické noviny - 1908, autor neuveden.
Články na téma „maso“ (celkem 202):
Listování: předcházející  | 2 | 3 [ 4 ]  5 | 6 další
Celkem 21 stránek, zobrazit první nebo poslední stránku.