Články na téma: POLÉVKA
Tématu „polévka“ odpovídá celkem 88 článků, zobrazena 7. strana výsledků:
Koňské maso: nebezpečná, ale přesto některými lidmi vyhledávaná pochoutka
23. 02. 2020: Dáte si rádi k jídlu koninu, nebo máte naopak k pojídání masa z koní odpor? Článek z roku 1919 vám popíše…
Česká hospodyně - 1919, autor M. O.Dobový jídelníček na celý týden, historické bezmasé recepty a nakládaní slanečci
11. 10. 2017: Jídelníček na celý týden z roku 1929, k tomu řada zajímavých sladkých a slaných bezmasých receptů a k tomu…
Hvězda čsl. paní a dívek 1929, autor neuveden.Co se před 100 lety jedlo v březnu? Jaké maso se vařilo nejčastěji a jak to tehdy bylo s ovocem a zeleninou?
12. 03. 2023: Zajímá vás, jak vypadala před sto lety vypadala březnová kuchyně našich prababiček? Jaké maso bývalo tehdy v…
Kniha vzorné domácnosti - 1923, autorka A. Kejřová.Recepty na dokonalé risotto podle našich prababiček
03. 10. 2018: Máte rádi risotto, nebo chcete-li česky rizoto? Zkuste si ho připravit podle dvou velmi zajímavých historických…
Jak má žena vařit, aby muž byl spokojen 1906, autor Florián Kudrnka.Rok 1926: Jaká by měla být moderní česká kuchyně?
22. 08. 2021: Často se říká, že klasická česká kuchyně je příliš těžká a zasloužila by si pořádně modernizovat. Pokud…
Šotkova mezinárodní kuchařka - 1926, autorka neuvedena.Recepty na pečené vrabce a holuby z doby našich prababiček
07. 07. 2019: Dali byste si k obědu divokého vrabce nebo domácího holuba? Pro naše předky to byla celkem běžná součást jejich…
Jak má žena vařit, aby muž byl spokojen 1906, autor Florián Kudrnka.Články na téma „polévka“ (celkem 88):
Listování: předcházející | 5 | 6 [ 7 ] 8 | 9 | další
Celkem 9 stránek, zobrazit první nebo poslední stránku.
Listování: předcházející | 5 | 6 [ 7 ] 8 | 9 | další
Celkem 9 stránek, zobrazit první nebo poslední stránku.