Články na téma: POLÉVKA
Tématu „polévka“ odpovídá celkem 88 článků, zobrazena 8. strana výsledků:
Návod jak dokonale prostřít stůl
04. 02. 2018: Nejste si jisti jak dokonale prostřít slavnostní stůl? Přinášíme vám podrobný dodnes platný návod na…
Hvězda čsl. paní a dívek 1929, autorka Hanka.Rok 1908: Pozor na koňské maso, může být zdraví škodlivé!
12. 07. 2023: Máte rádi „koninu“, nebo se vám naopak z představy konzumace koňského masa zvedá žaludek? Článek z roku 1908…
Řeznické noviny - 1908, autor neuveden.Čím platilo před začátkem používání peněz nebo zlata?
08. 06. 2023: Zamysleli jste se někdy nad tím, čím se platilo před zavedením peněz? Zdaleka to nebylo jen zlato, jak si dnes…
Lidové noviny - 1925, autor UVHistorické recepty na jídla z hovězího masa a tipy našich prababiček jak poznat kvalitní hovězí
27. 10. 2017: Kvalitní maso je základ skvělého jídla. Přinášíme vám užitečné rady z roku 1929 ohledně nákupu i…
Hvězda čsl. paní a dívek 1929, autorka Mar.Co jste si mohli před 100 lety dát k jídlu v luxusním hotelu Astor v New Yorku a jak moc to bylo drahé?
13. 04. 2018: Co se na začátku minulého století jedlo v hotelu Astor a jak moc byly americké hotely jiné než ty české? S tím…
Amerika 1911, autor Josef Kořenský.Jak se kdysi točil film? Přeneste se do dob filmových začátků i vy
13. 08. 2020: Na začátku byla fotografie a z ní se vyvinul film. Hrané filmy, jak je známe dnes, si cestu k divákům našly…
Zapomenutá řemesla, v jejichž existenci dnes sotva uvěříte
01. 07. 2021: Co se vám vybaví, když se řekne zapomenuté řemeslo? Možná doškář nebo třeba bednář. Ale co třeba výrobce…
Lidové noviny - 1927, autor b.l.Kuchařská škola pro svobodné muže
08. 11. 2018: Dnes je zcela běžné, že i muži dokáží vařit. V roce 1929 byl ale ještě svět jiný a proto existovaly…
Hvězda čsl. paní a dívek 1929, autor Max Bernardi.Nedělejte při vaření zbytečné chyby a vyzkoušejte rady zkušených kuchařek
03. 01. 2020: Chcete se zlepšit v kuchařském umění a stát se královnou či králem kuchyně? Zkuste si podle článku z roku 1912…
Česká hospodyně 1912, autor neuveden.Historické recepty na přípravu zvěřiny
12. 08. 2018: Máte rádi zvěřinu? Máme pro vás historické recepty z roku 1902 na přípravu srnčího masa, koroptví, divokých…
Česká hospodyně 1902, autor neuveden.Články na téma „polévka“ (celkem 88):
Listování: předcházející | 5 | 6 | 7 [ 8 ] 9 | další
Celkem 9 stránek, zobrazit první nebo poslední stránku.
Listování: předcházející | 5 | 6 | 7 [ 8 ] 9 | další
Celkem 9 stránek, zobrazit první nebo poslední stránku.