Články na téma: ZELENINA
Tématu „zelenina“ odpovídá celkem 43 článků, zobrazena 2. strana výsledků:
Jak levně a přitom zdravě vařit? Takhle to dělaly naše prababičky v roce 1908
témata: 1908
07. 07. 2023: Myslíte, že umíte správně vařit? Historický článek z roku 1908 vám nabízí řadu dodnes užitečných a možná…
Řeznické noviny - 1908, autor neuveden.Jak si v zimě vypěstovat čerstvé bylinky? Takhle se to dělalo kdysi
18. 12. 2019: Máte rádi skvělé jídlo? Pak jistě víte, že jedna z důležitých věcí při vaření jsou čerstvé bylinky.…
Česká hospodyně 1905, autor J. A. Benč.Recept našich prababiček na dokonalou sekanou a karbanátky
06. 08. 2018: Máte rádi sekanou nebo karbanátky? I méně zkušené kuchařky a kuchaři si je mohou zkusit připravit podle našeho…
Kuchařka České dívky 1915, autorka Marie Holubová.Levné recepty z doby války - ančovičky v nezvyklé úpravě
14. 10. 2017: Nouze za první světové války nutila kuchařky k vynalézavosti - jako je například falešná telecí pečeně z…
Šťastný domov 1916, autor neuveden.První jídla nejmenších dětí za časů našich prababiček: moučníky, sekaná nebo víno
03. 10. 2019: Zajímá vás, jaká strava se v roce 1913 doporučovala jako první jídlo pro nejmenší děti po konci kojení? A kdy…
Česká hospodyně 1913, autor neuveden.Vegetariánství: co jíst, abychom ušetřili peníze a pomohli svému zdraví
29. 10. 2019: Zajímá vás, jak ušetřit peníze za jídlo a přitom nijak nepoškozovat své zdraví nedostatkem důležitých látek…
Česká hospodyně 1907, autor neuveden.Dobový jídelníček na celý týden a historické recepty na omáčky a zeleninový vývar
29. 09. 2017: Máme tu pro vás další jídelníček na celý týden, k tomu recepty na řadu výborných zapomenutých omáček a…
Hvězda čsl. paní a dívek 1929, autor neuveden.Rok 1916: Budou se kvůli válce zdražovat potraviny?
01. 07. 2024: Když je válka a muži jsou povoláni do zbraně, tak najednou chybí tisíce rukou v zemědělství. Jíst se ale musí…
Národní listy - 1916, autor neuveden.Rok 1894: Recepty na poctivé polévky z doby našich prababiček
02. 05. 2021: Milujete kvalitní domácí polévky? Ochutnejte, jak kdysi například krupkovou, zelnou, hrachovou nebo rybí polévku…
Česká kuchařka 1894, autorka Marie Axamitová.Recepty našich prababiček na přípravu masa a historický jídelníček na celý týden
31. 10. 2018: Láká vás ledvinová pečeně nebo třeba filet à la Duckese? Zkuste si je připravit podle našich receptů z roku…
Hvězda čsl. paní a dívek 1929, autor neuveden.Články na téma „zelenina“ (celkem 43):
Listování: předcházející | 1 [ 2 ] 3 | 4 | 5 | další
Celkem 5 stránek, zobrazit první nebo poslední stránku.
Listování: předcházející | 1 [ 2 ] 3 | 4 | 5 | další
Celkem 5 stránek, zobrazit první nebo poslední stránku.