Historický obrázek: Řezníci.
snímek je použit v článku:
Buřty, které vydrží čerstvé a chutné až 10 roků
Co může znamenat zvýšený zájem o koňské maso
Hon splašeného dobytka ulicemi města, který nezastavila ani policejní zbraň
Jak chutnala česká náhražka masa z roku 1913
Mouka v uzeninách: takhle kdysi snižování kvality masných výrobků začalo
Pokuta za konzumaci uzenin přímo v řeznictví
Proč se naši předci bránili dovozu masa z Argentiny?
Rok 1888: Drzý polibek, který řezníkovi přinesl bohatství
Rok 1889: Dopadení zlodějky v řeznictví
Rok 1908: Kvůli falšování masa a neskutečné špíně skončil řezník z Hradčan ve vězení
Rok 1908: Pozor na koňské maso, může být zdraví škodlivé!
Rok 1908: Proč se salámy krájí šikmo? Věda na to hledala odpověď
Rok 1910: Odhalené podvody na jatkách v Holešovicích
Rok 1910: Odvážný senior, který ve svých 90 letech začal podnikat jako řezník
Rok 1910: Proč je třeba zakázat rituální košer nebo halal porážky masa?
Rok 1912: Šokující skandál na jatkách v USA
Rok 1912: Výsledek prvních testů dlouhodobého skladování mraženého hovězího masa
Rok 1913: Zasloužený trest pro brutálního řezníka
Rok 1916: Jak dopadl řezník, který svými zkaženými uzeninami otrávil zákazníka?
Rok 1916: Pozor na levné „volské máslo“! Jak se vyrábí, když podle názvu není z mléka?
Rok 1925: Šok! Vrah prodával lidské maso nic netušícím zákazníkům
Trik starých mistrů řezníků na ideální barvu klobásy
Třicetiletá válka: Jak odvážní řezníci zachránili Prahu
historický obrázek si můžete prohlédnout i v kolorizované verzi